2011. november 2., szerda

Soha többé nem továbbítok semmit! Ne is küldjetek.

Soha többé nem továbbítok semmit! Ne is küldjetek. Vagy legalább előtte utána nézek. Ma kaptam egy e-mailt és bár nem szoktam ilyesmit továbbküldeni, csak sikerült engem is rávenni, mert olyan jó kis kép volt benne + lelki tartáshoz néhány szó, gondoltam, had lássa más is. Nehogy én legyek valami jó elrontója.

Miután elküldtem vagy 15 hölgynek (ez volt a kérésben), rákerestem a fotón szereplő névre és kiderült, hogy valami kesze-kusza dologba sikerült beletrafálnom. A képen gabonakörök voltak láthatók - én naivan azt hittem a fénykép kedvéért készültek - de nem. Állítólag több ezer van ilyen szerte a Földön és senki nem tudja, ki készítette őket. Egy pillanat alatt az ufóknál találtam magam, sőt "szakértői" hozzászólásból már az is kiderült, hogy a Jupiter az új nap, csak a negyedik dimenzióban és mi ezért nem érzékeljük itt a három dimenziós világunkban. Na itt lett elegem. Mennyi sületlen dolgot össze tudnak képzelődni az emberek sok ráérő idejükben.
Most, hogy utána gondoltam, találkoztam már ilyesmivel, de én semmiképpen nem szerettem volna ezt a h....-et népszerűsíteni.
Egyébként a képek nagyon szépek, akár mandalának is beillenének. Számomra nem kérdés, hogy valakik sportból, vagy csak a hecc kedvéért, a szép képekért készítenek ilyen mulandó alkotásokat. Kíváncsi lennék, a termelők mit szólnak hozzájuk.