2011. július 6., szerda

Három a magyar igazság

Ne várjatok itt valami Mátyás király féle sommás történetet, egyszerűen arról van szó, hogy ma három meglepetés is ért, szerencsére ezek mind pozitívak voltak. Nem úgy, mint tegnap, amikor 8.000 Ft-ra megbüntettek parkolásért, mert 40 cm-t kilógtam a felfestett fehér csíktól.


1, Ma a Deák téren mentem keresztül és nagyon jó volt látni, miként szépült meg a terület. Sok   zöld, tágasság, kulturált utcabútorok és úgy egyáltalán…. Sütött a nap, sokan kószáltak, főleg turisták és kellemes érzés töltött el. Ha visszaemlékszem a nem is oly távoli múltba, bizony más kép maradt meg bennem. Nektek tetszik?

2, Egy kórházban kellett ma rövid időre parkolnom, de csak fizetős hely volt szabadon. Pont ott volt az őr, aki megengedte arra az öt percre, hogy beálljak. Kedves volt tőle., s nem a pénz miatt.

3, A könyvelőktől jövet elmentem egy használt ruha bolt mellett, ahol akcióban 200, azaz 200 ft/db áron árulták a nagyon jó állapotban lévő ruhákat. Éppen munkásingnek valót kellett vennem a férjemnek. Hirtelen 4 darab is az ölembe hullott.

És még nincs vége a napnak………………………

http://kortarsasag.network.hu/kepek/mandalak/mandala1


Na, mit mondtam! Itt a ráadás.
Lányom  „felnőtt” élete első állásinterjúján esett ma át, és elsőre fel is vették. Másfél hét után dolgozó nő lesz.


Nagy László: Ki viszi át a szerelmet

Vannak költők, akik saját verseiket úgy mondják, hogy a hallgató lelkébe, húsába szinte beleég a szó, a hang. Képzett színészek meg sem közelíthetik ezeket a mélységeket. Nagy László így mondott verset. Nem lehet mást csinálni, mint hallgatni, hallgatni, hallgatni…..

Herczku Ági és Nikola Parov


Az ő dalaikat szinte naponta hallgatom. Bánatra, örömre egyaránt gyógyír. Remélem Nektek is tetszik!