2011. augusztus 5., péntek

Egy hónapos a Szívvel - Szívesen

Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntelek a blogon, amely ma ünnepli egy hónapos korát. Tudom ez még nagyon az út eleje, de nekem ez az egy hónap nagyon sok örömet hozott. Remélem Ti is találtatok rajta  nézni, olvasni és hallgatni valót.
Kicsit sokféle ez a blog, ahogy a Hugicám fogalmazott, nagyon én vagyok, de ez talán nem baj. Sok minden és sok mindenki érdekel, s ezt itt le is csapódik. Itt ezen az oldalon ez így is marad. Tervezek újabb dolgokat, de majd meglátjátok. Eddig közel 80 bejegyzés és három tartalmas oldal született ezalatt az egy hónap alatt, ami szép teljesítmény. Remélem többségét értékesnek is találjátok.
Viszont elindítok egy másik blogot is, ami egészségügy PR-el fog foglalkozni. Nem lesz könnyű vállalkozás, de megpróbálom. Ma csak lefoglalom a címet, de igyekszem minél előbb, minél több tartalommal megtölteni. Akit érdekel, iratkozzon fel a hírlevélre.

Ezzel a virtuális virággal köszönöm meg a sok-sok látogatást és érdeklődét!

Köszönöm szépen!


Bátran írhattok megjegyzéseket is, nagyon örülök neki.
További szép napot és jó hétvégét Mindenkinek!

Most pedig jöjjön egy igazán remek zene.Kaláka 40. évforduló

Működésük  40. évfordulójára tartott koncertről hoztam pár felvételt. Ahol megtaláltam a "Kalákás" verziót az is felkerült. Sajnos kivált a Kalákából, de nekem hiányzik Huzella Péter. A Fekete embert és a Ki vagyok-ot senki más nem tudja úgy énekelni mint Ő.
A koncert 2009. december végén volt, s háttérinfókat Itt lehet olvasni róla.kép helye: http://b-oldal.blog.hu/2009/04/01/kalaka_40_eves_jubileum

Hihetetlen amit Palya Bea itt énekel, de a citerás legalább akkorát alkotott. Ezen a hangszeren úgy játszani, mintha szitárt hallanánk nem hiszem, hogy sokan tudnak ebben az országban, de még a világon sem. Bravó!